Koninklijk Harmonieorkest De Ware Vrienden Kortrijk-Dutsel

Lidmaatschap

Zonder leden is een harmonieorkest natuurlijk niets. Speel je een instrument en heb je zin om samen met ons muziek te maken? Dan ben je zeker welkom als muzikant. Heb je nog niet zo veel ervaring, of heb je net weer je instrument van onder het stof vandaan gehaald, dan kan je terecht in ons instaporkest. Speel je al lang muziek en kan je al in groep spelen, dan ben je zeker welkom in ons harmonieorkest.

 

Word “Vriend” van de Ware Vrienden

 

Waarom onze ledenwerving ?

Het lidgeld is bedoeld om de band tussen harmonie en sympathisanten hechter te maken. Wie lid is van onze muziekvereniging kunnen we immers beter informeren over alles wat binnen onze rangen reilt en zeilt. 

Hoe “Vriend ” van de Ware Vrienden worden?

De aangesloten muzikanten worden automatisch spelende “Vriend” als spelend lid van de vzw. Zij betalen geen lidgeld. Daarnaast kan iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt, inschrijven als steunend lid. Steunende “Vriend” kan je reeds worden voor 8 euro voor het hele werkjaar. Beschermende “Vriend word je als lid door een bijdrage te storten van 20 euro. Afhankelijk van het  type lidmaatschap willen we onze “Vrienden” een aantal interessante voordelen bieden verbonden aan de ontvangen bijdrage. (zie onder)

Het lidgeld kan ten allen tijde cash betaald worden via één van de bestuursleden van “K.F. De Ware Vrienden vzw”. De ledenbijdrage kan ook gestort worden via overschrijving op rekeningnummer 860-0058544-35 ( IBAN: BE57 8600 0585 4435 en BIC : SPAABE22) met vermelding “type lid 2016 / naam en voornaam.  Voor meer informatie kan u steeds terecht bij een bestuurslid of een mailtje sturen naar mail.

Wat zijn de voordelen voor de “Vriend”?


Als “Vriend” van de Ware Vrienden wordt u persoonlijk op de hoogte gehouden van al de door de vzw georganiseerde evenementen. Naast een persoonlijke uitnodiging voor onze jaarlijkse Algemene vergadering geniet u verder o.a. van :

♫♫♫ een gepersonaliseerde lidkaart 

♫♫♫ gratis “nen dobbele”  aan de toog  in de week van je verjaardag
♫♫♫ een persoonlijke uitnodiging voor de ‘concerten op verplaatsing’
♫♫♫ gratis dessert op de smuldag
♫♫♫ een ‘vrienden van’ Try-Out concert  met gratis aperitief
♫♫♫ gratis toegang op het jaarlijks concert Joy of Youth

 

Bij voorbaat  willen we u bedanken voor uw mogelijke steun!

 

  • Sponsorsmeer ...

  • Activiteitenmeer ...

  • Nieuwsmeer ...

Beheer: KauThink CMS  |  Ontwerp: JJT Developments